El kjeler

Spar energi med El kjeler fra Centrum Rør

Moderne boliger bygget for miljøvennlige hensikter er vår fremtid for å ta vare på naturen for våre etterkommere. For ikke å nevne alle ekstra utgifter som du kan spare. Enten du har en nyere eller eldre bolig,er det aldri for sent å gjøre den enda mer miljøvennlig. Dette vil i lengden spare deg for unødvendige utgifter. Vannbåren varme sirkulerer oppvarmet vann. Har du oljefyrt sentralfyring, kan du hos oss undersøke muligheten å installere en el kjel. Ved å gjøre dette vil du raskt merke redusering av dine oppvarmingsutgifter av bolig og forbruksvann. Strømregningen kan reduseres med 60-80% av energien som brukes til oppvarming i hus eller bygg. Forbruksvannet som skal sirkulere kan varmes opp av ulike kilder. Det være seg solenergi eller elektrisitet. Høst og vår står ikke oljefyren på døgnet
rundt . Sommeren, hvis kjelen bare brukes til varmt tappevann,er det mye å spare. Dine bygg holder garantert varmen med El kjeler, som tar liten plass,fra Centrum Rør!

Kontakt oss for lærerike tips og råd om våre el kjeler!

Vi på Centrum Rør utfører mange ulike tjenester innen rør og varme av alle typer bygg.
Vannbåren varme er en av våre mange tjenester. Vi ordner opp i dine sanitær- og avløpsanlegg. Trenger du hjelp med dine gassanlegg, har vi også en løsning til deg. Det er bare å ta kontakt med oss på telefon eller mail. Centrum Rør A.S er et autorisert rørleggerfirma med 30 års erfaring på det norske markedet. Vi setter kvalitet og service høyest. Vi samarbeider med erfarne leverandører fra vårt fagområdet. Sammen finner vi den beste løsning for deg og din bolig eller dine bygg!