Varme- og sanitæranlegg i nybygg

Når et nytt bygg skal settes opp er det mange ting man må ta hensyn til, og særlig når det gjelder varme- og sanitæranlegg. Man er pålagt å følge en rekke forskrifter og standarder når man setter opp et nybygg, og det er mange lovmessige og sikkerhetsmessige grunner til at at disse skal følges. God dokumentasjon er også viktig, med tanke på verditakst i forhold til et eventuelt boligsalg. Vi i Centrum Rør har lang erfaring VVS-delen av et nybygg. Vi har for eksempel jobbet med varmepumper i over 15 år, og har solid kunnskap om hvordan et nybygg bør varmes opp på en behagelig, miljøvennlig og økonomisk måte.


Et fokus på kommunikasjon og dokumentasjon


Prosessen med å bygge en ny bolig eller annet lokale kan ofte virke hektisk, og det er derfor viktig at alle involverte parter samarbeider og er godt oppdatert på fremdriften. Vi i Centrum Rør har et fokus på god kommunikasjon slik at du som oppdragsgiver hele tiden skal være oppdatert på fremgang.

Vår ekspertise innen en rekke områder gjør at du kan føle deg trygg på at jobben utføres på en skikkelig og forskriftsmessig måte. Vi er lydhøre for deres ønsker, og sammen finner vi frem til konkrete løsninger for hvordan disse kan realiseres på best mulig måte. Våre autoriserte rørleggere har lang fartstid i bransjen, og bidrar til at ditt nybygg lever opp til forventingene - og litt til.


Ta kontakt for mer informasjon om våre tjenester knyttet til nybygg.