Rørrehabilitering

Ved å rehabilitere rørene dine sparer du miljøet, samtidig som du unngår store utgifter og mye arbeid. Vi i Centrum Rør gjør gjerne denne jobben for deg.

Å bytte rør i huset er meget krevende, og derfor er det som regel både lettere og mer kostnadseffektivt å rehabilitere de. Centrum Rør kan rehabilitere alle typer rør.


Trygg rørrehabilitering med Centrum Rør


Rørrehablitering er en noe omstendelig og komplisert prosess, og derfor er det viktig at du overlater denne jobben til kyndige. Før vi kan rehabilitere rørene er det nødvendig at alle rør er rene, slik at det blir lettere å inspisere og behandle rørene. Etter en god spyling av rørene, foretar vi en inspeksjon og utfører nødvendige tiltak for å sikre at rørene blir rehabilitert på en best mulig måte for å sikre lang levetid.


Vi i Centrum Rør har mange års erfaring med rehabilitering av rørsystem. Utenom rehabilitering utfører vi både modernisering og service, i tillegg til en rekke andre tjenester.


Ta kontakt med oss om du tror dine rør trenger å rehabiliteres. Dette er en god måte for å forlenge rørenes levetid, samtidig som du unngår uforutsette utgifter.