Sanitær/VVS anlegg

Et velfungerende sanitær/VVS-anlegg er av stor betydning for husets tilstand og beboerenes levestandard. Et sanitæranlegg, også kalt VVS-anlegg, omfatter rørledningene for forbruksvann, samt ledninger og utstyr som er tilknyttet husets ledningsnett. Dette er med andre ord et system som bør fungere for at hverdagen skal bli hyggelig. Toaletter som ikke spyler ned og vann som ikke renner ned i avløpet kan fort ødelegge en ellers fin dag.

Vi i Centrum Rør er spesialister på VVS-anlegg. Ved å benytte deg av oss kan du senke skuldrene i visshet om at sanitæranlegget i din bolig eller bedrift fungerer slik det skal.


Lang erfaringen innen VVS


Vi i Centrum Rør utfører ofte viktige oppdrag innen sanitæranlegg, både i private boliger og i offentlige bygg. Vi er i tillegg eksperter på en rekke områder, slik som tjenester innen rehabilitering, modernisering, bad, installasjon av utstyr og mye mer.

Felles for alt vi gjør er at vi retter oss etter dine personlige behov. Centrum Rør er en autorisert rørleggerforretning med mange års erfaring på markedet. Denne erfaringen ønsker vi mer enn gjerne å dele med våre fornøyde kunder.


Ta kontakt om du har problemer med ditt sanitæranlegg eller bare ønsker å være på den sikre siden.