Miljøvennlig og økonomisk med varmepumper

Varmepumper er den miljøvennlige oppvarmingen foretrukket av nordmenn flest, og det er ikke uten grunn. En varmepumpe er en miljøvennlig og økonomisk varmekilde som gir en meget behagelig temperatur i huset - både vinter som sommer.

Ulike typer varmepumper

Felles for alle varmepumper er at de transformerer varme fra et høyere til et lavere temperaturnivå. Det finnes i hovedsak fire ulike typer varmepumpe:

  • Luft/luft-varmepumpe
  • Luft/vann-varmepumpe
  • Vann/vann-varmepumpe
  • Avtrekks- og ventilasjonsvarmepumpe

Hvilken type varmepumpe som er best egnet til ditt bruk er avhengig av en rekke faktorer, og vi i Centrum Rør bistår gjerne med valget.

Hvorfor varmepumpe?

Varmepumpe er en investering som lønner seg i lengden. Med en varmepumpe kan du se fram til bedre inneklima, komfortabel varme og en lavere strømregning. Vissheten om at du varmer opp boligen din på en miljøvennlig måte er en ekstra bonus. Ved velge oss som leverandør og installatør av varmepumpe kan du være sikker på at jobben utføres på best mulig måte, slik at du og din familie kan nyte godt av varmepumpen i mange år fremover.

Visste du at du kan få økonomisk støtte til varmepumper gjennom Enovatilskuddet? Dette kan du lese mer om på Enovas hjemmesider.

Vurderer du varmepumpe hjemme? Ta kontakt med oss i Centrum Rør for mer informasjon.