Oppussing av bad

Drømmer du om å renovere badet, trenger det en utbedring eller er du kanskje igang med å bygge en helt ny bolig? Baderommet er i bruk daglig , og må tåle tøffe påkjenninger. Her skal skal man pusse tenner, dusje og vaske klær, og det stiller store krav til rommet med tanke på fukt og temperaturendringer.

Badet skal også være det rommet i hjemmet hvor du kan hente deg inn igjen og avlaste stress. Vi legger derfor stor vekt på at badet skal være tilpasset din personlighet, og etter befaring vil vi komme med forslag til hvordan badet kan utformes for å imøtekomme dine ønsker og behov på best mulig måte.

Trygt og vanntett bad med Centrum Rør

Gjennom mer enn 30 år i bransjen har har vi opparbeidet oss stor kunnskap og knyttet oss til dyktige samarbeidspartnere. Vi innehar alle godkjenninger slik at du kan være sikker + på at alle bad bygget av oss i Centrum Rør blir både vanntett, flott og funksjonelt.

Vi er klar over at det å pusse opp badet er noe som kan føre til store endringer i hverdagen din. Derfor sørger vi for å alltid møte til avtalt tid, og rydder alltid opp etter oss. Vårt fokus på kommunikasjon og profesjonalitet gjør at oppussingsarbeidet ikke skal gå utover trivselen i særlig grad.

Bestill befaring!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for å avtale befaring.


Samarbeidspartnere

Porsgrund Bad AS

Oras Armatur AS

Geberit AS

Hansgrohe AH

Foss Fabrikker AS

Damixa

NOR Innredning AS

Tapwell AS