Vi utfører service på varmeanlegg

Vi anbefaler årlig service på varmeanlegget, noe som vil øke levetiden på varmeanlegget og redusere risikoen for stopp og feil på anlegget.

 

 

Oppgrader til vannbåren gulvvarme med Centrum Rør

Gode boliger bygget på en smart måte er både miljøvennlige, og sparer deg for unødvendige utgifter. Uansett om du har en eldre eller en nyere bolig, er det som regel ikke vanskelig å gjøre inngrep som utgjør en betydelig forskjell på både komfort og økonomi.

Vannbåren gulvvarme er et system som benytter seg av oppvarmet vann som sirkuleres. Vannet som skal sirkuleres kan varmes opp av alt fra solenergi til elektrisitet.

Behagelig og energieffektiv varme

Vannbåren gulvvarme gir en behagelig varmefølelse i rommet og er en god investering som på sikt vil lønne seg økonomisk. Nesten 80% av strømregningen din består av energi brukt til oppvarming av boligen og forbruksvann, så her er det mye å spare for de fleste. Sørg for at ditt bygg holder varmen med gulvvarme fra Centrum Rør!

Vi på Centrum Rør utfører ulike tjenester innen vann og avløp. Vannbåren varme og gulvvarme er bare en av våre mange tjenester. Vi hjelper deg med dine sanitæranlegg og dine avløpsanlegg. Har du mindre gassanlegg, så hjelper vi deg med disse også. Skal du renovere og modernisere, så har vi gode løsninger for deg.

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale..


    Samarbeidspartnere

    Variant VVS Norge AS